Nasze produkty
Przetwarzamy wyłącznie starannie wyselekcjonowane ryby, bez antybiotyków i konserwantów. Zapewniamy bogaty wybór form przetworzenia, metod obróbki i pakowania.
Gatunki ryb i owoców morza
Mamy wszystko
czego potrzebujesz
6 gatunków ryb i owoców morza
6 form przetworzenia
10 metod
obróbki
3 metody pakowania
Wybierz opcje, aby wyświetlić dostępne produkty.
Wybierz gatunek
Wybierz sposób przetworzenia
Wybierz sposób obróbki
Wybierz metodę pakowania
Łosoś wędzony na zimno filet bez skóry
wędzony na zimno,
Filet bez skóry,
VAC, MAP

Łosoś wędzony na zimno plastry bez skóry
wędzony na zimno,
Filet bez skóry,
VAC, MAP

Łosoś wędzony na zimno plastry cięte horyzontalnie bez skóry
wędzony na zimno,
Filet bez skóry,
VAC, MAP

Łosoś wędzony na zimno plastry filet bez skóry z posypką
wędzony na zimno,
Filet bez skóry,
VAC, MAP

Łosoś wędzony na zimno porcje bez skóry
wędzony na zimno,
Porcje bez skóry,
VAC, MAP

Łosoś wędzony na gorąco porcje ze skórą z dodatkami
wędzony na gorąco,
Porcje ze skórą,
VAC, MAP, SKIN

Łosoś wędzony na gorąco porcje ze skórą
wędzony na gorąco,
Porcje ze skórą,
VAC, MAP, SKIN
